Heeft u vragen? bel ons op0513-631302

Update 18-03-2020 Vidotrans en de Corona crisis

Update 18-03-2020

Ook Vidotrans heeft te maken met de Corona crisis en wij volgen dan ook de richtlijnen van de overheid en het RIVM voor zover dit mogelijk is.
Thuiswerken is bij ons wat lastig en dus zijn wij met het volledige team op de “basis” aanwezig en druk aan het werk met het klaarmaken van diverse opdrachten met zogenaamde noodorders voor ziekenhuizen die een uitbreiding realiseren om zo goed mogelijk de Corona patiënten te kunnen opvangen.
Ons kantoor, showroom en de werkplaatsen / opslag loodsen zijn niet langer toegankelijk voor derden tenzij nadrukkelijk van te voren overlegd en afgesproken (zoals transport voor het afhalen van orders).
Op dit moment gaat het om een uitbreiding van een ziekenhuis in Madrid – Spanje (13-03),  Vilnius – Litouwen (13-03) en Tirana Albanië (16-03)
U kunt de verschillende projecten volgen op onze  facebook pagina 

Mocht u ziekenhuisbedden nodig hebben voor uw project of voor een Corona nood programma dan kunt u direct contact opnemen met Gerard van den Berg +31-653-182136  ook WhatsApp

NieuwsbriefAls eerste op de hoogte van onze leveringen en mogelijkheden? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief
Anton Blom / Stichting Emmaus – JistrumAl meer dan 10 jaar hebben wij een uiterst plezierige samenwerking met Vidotrans-HTG relief transportsReferenties