Heeft u vragen? bel ons op0513-631302

Transport op maat

Vidotrans-HTG relief transport levert een hulptransport-op-maat. Vervoeren begint daarom voor ons met luisteren. Op basis van uw wensen adviseren wij een transport waarin optimaal rekening wordt gehouden met uw eigen mogelijkheden, de praktische uitvoering van het hulptransport en de mogelijkheden van de ontvanger.

Hierbij is veel mogelijk, wij krijgen wel eens de opmerking “wat is er bij jullie eigenlijk niet mogelijk?” Niet veel denken wij. Bij Vidotrans-HTG relief transport denken wij niet in problemen maar in oplossingen, wij zien geen obstakels maar uitdagingen en durven die ook aan te gaan. Dit heeft in het verleden geresulteerd in een aantal prachtige projecten maar ook nu nog gaan wij niets uit de weg, op onze pagina “speciaal transport” en op onze projecten pagina vind u eerdere maar ook zeer recente voorbeelden van uitdagingen die wij zijn aangegaan.

trekker oplegger

Er wordt wel eens gezegd “jullie werk is erg avontuurlijk” dat klopt, maar wij zijn geen avonturiers, iedere opdracht wordt terdege voorbereid en waar mogelijk worden eventuele hindernissen van te voren getackeld en niets aan het toeval over gelaten. Mochten wij toch voor onvoorziene uitdagingen komen te staan dan kunnen wij door onze ruime ervaring, zowel op de basis, ons kantoor in Heerenveen als in het veld, onze ervaren chauffeurs ervan verzekerd zijn dat uw “speciale” opdracht correct wordt uitgevoerd.

lossen india

Lossen in het zuiden van India vlakbij Chennai, hulpgoederen voor de slachtoffers van de Tsunami

NieuwsbriefAls eerste op de hoogte van onze leveringen en mogelijkheden? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief
Ingo Meulen / Moeder Teresa stichting- UlftAl meer dan 15 jaar is Vidotrans-HTG relief transports onze huisvervoerderReferenties