Heeft u vragen? bel ons op0513-631302

Rusland

Videotrans-HTG vervoerde tot voor kort regelmatig volle vrachten en soms ook deelladingen naar de Russische-federatie. Onlangs is er nog een grote hoeveelheid ziekenhuismateriaal vervoerd voor de gemeente Leeuwarden naar de stad Orjol.

Ook vervoerden we voor de provincie Drenthe in samenwerking met de stichting Demma operatieapparatuur naar Mytisci (bij Moskou).
Guus de Groot van stichting Demma: Dankzij de kennis van douane procedures, taal en documenten was de operatieapparatuur douane vrij binnen een dag, dezelfde week kon een moeilijke oogoperatie dankzij deze apparatuur gewoon doorgaan.

Andere bestemmingen in Rusland zijn o.a. Syktyvkar (in de republiek Komi), Volgograd, Petrozavodsk en natuurlijk Sint Petersburg en Moskou maar elke andere denkbare bestemming behoort tot de mogelijkheden.

Videotrans-HTG heeft een aantal malen hulpgoederen gebracht naar Aziatisch Rusland tot ruim 2000 km achter Moskou, het gaat hier om fruittransporten naar de kinderen van Majak in de zuidelijke Oeral ten noorden van Chelyabinsk.

Heeft u belangstelling voor een transport of wilt u andere informatie ?

Vul voor een vrijblijvende offerte ons Informatieformulier in!

NieuwsbriefAls eerste op de hoogte van onze leveringen en mogelijkheden? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief
Truus Koster / Stichting MAX maakt mogelijk – HilversumBijna 8 jaar geleden zijn wij begonnen met ons ziekenhuis project in Floresti - Moldavie, Referenties