AL RUIM 30 JAAR ERVARING IN HUMANITAIR TRANSPORT WERELDWIJD

KLANTEN VERTELLEN

TESTIMONIALS

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

{

Dankzij Vidotrans konden wij 65 full optie ziekenhuisbedden met matrassen versturen naar Prelucky (bij Kiev) transporteren, de bedden zijn tot volle tevredenheid in gebruik!

Rijk Wibbelink
Vereniging Hof van Twente – Prylucky
{

Thank you for your great help in sending 5 trucks with a total of 250 pieces HillRom Evolution hospitalbeds and 1 truck with incubators, babywarmers and babybeds for our Neonatal project in Lviv, Ternopil and Bila Tserkva in Ukraine. It is of great help to receive these goods at this moment.

Oleg Kritsoen
Foundation Nuvo Ukraina
{

In 2009 was het eerste contact met Vidotrans, vanwege een nieuw project in Moldavië: de volledige rehabilitatie van het streekziekenhuis Floresti. De eerste transporten waren nodig omdat het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede alle bedden die zij gingen vervangen, doneerden aan stichting MMM en deze met 4 vrachtwagens naar het streekziekenhuis zijn gebracht. Dit was het begin van een lange en uitstekende samenwerking, want de mensen van Vidotrans kunnen alle zorgen van ons overnemen, zoals de vele pick-ups in Nederland, de (tijdelijke) opslag in Heerenveen, de volledige documentatie en afhandeling van de douane documenten en het transport naar Moldavië. Vidotrans heeft de afgelopen 13 jaar altijd volgens afspraak afgeleverd en voor stichting MAX Maakt Mogelijk ook probleemloos. Enkele malenstond er in Moldavië een camera-crew klaar om de aankomst van een belangrijk transport te filmen en dan kon Vidotrans ons garanderen dat de truck op tijd zou arriveren. Kortom: Complimenten voor de afwikkeling van inmiddels meer dan 100 transporten naar Roemenië en Moldavië.

Jan Slagter
Directeur Omroep MAX  

ZIEKENHUISBEDDEN NODIG?

BEL ONS OP 0513 631 302

CONTACT

STUUR ONS EEN BERICHT

We take aid, not sides