AL RUIM 30 JAAR ERVARING IN HUMANITAIR TRANSPORT WERELDWIJD

OVER VIDOTRANS

OVER VIDOTRANS

Uw hulp, onze zorg

Est. 1989 – Al ruim 30 jaar ervaring in Humanitair transport wereldwijd

Sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van medisch-humanitaire projecten d.m.v. het leveren van ziekenhuisbedden en andere medische materialen. Deze verkrijgen wij via ziekenhuizen, instellingen en andere donateurs en worden in onze loods in Heerenveen nagekeken, getest en eventueel gereviseerd. Wij hebben continu gemiddeld 4.500 ziekenhuis bedden op voorraad zodat we bij een grote ramp snel kunnen schakelen en grote partijen in een keer kunnen verschepen.

Inmiddels hebben wij honderden medische projecten ondersteund en beleverd in meer dan 70 verschillende landen wereldwijd. Niet alleen met het leveren van bedden; wij hebben ook diverse ziekenhuizen van een complete inventaris voorzien, onder andere in Floresti – Moldavië, het Rode Halve Maan ziekenhuis in Benghazi – Libië en een noodkliniek in Mosul –  Iraks Koerdistan.

Gaat u uw inventaris vervangen en wilt u het oude ziekenhuismeubilair, bedden en apparatuur een goede nieuwe bestemming geven? Neem contact met ons op, dan zorgen wij dat het materiaal nog jarenlang wordt ingezet op plaatsen waar het echt nodig is.

OVER VIDOTRANS

Historie

Vidotrans-HTG relief transports is in 1989 opgericht als gespecialiseerd vervoerder van hulpgoederen voor NGO’s en kleinere hulporganisaties. Met 12 eigen vrachtwagencombinaties hebben wij duizenden hulptransporten uitgevoerd naar bestemmingen in Oost Europa. Ook hebben wij speciale projecten in het verre Oosten uitgevoerd. Zo hebben wij tijdens de Tweede Golfoorlog met 3 vrachtwagens medische goederen vervoerd naar het zuiden van Irak. Na de grote aardbeving in Iran zijn we met 4 vrachtwagens naar de oude citadel stad Bam gereden om daar medische goederen af te leveren. En na de Tsunami zijn wij met 10 vrachtwagens over land naar het zuiden van India gereden – maar liefst 27.000 km v.v. – om hulpgoederen te distribueren in de getroffen gebieden langs de Oostelijke kustlijn van India.

Heeft u ziekenhuisbedden of andere medische apparatuur nodig, laat ons dan weten wat wij voor u kunnen betekenen.

ZIEKENHUISBEDDEN NODIG?

BEL ONS OP 0513 631 302

OVER VIDOTRANS

Foto archief

CONTACT

STUUR ONS EEN BERICHT

We take aid, not sides